1. Nev-Dama.cz
  2. Zajímavosti
  3. Lyžování na Plose, zábava i koupání s Brixen Card zdarma

Lyžování na Plose, zábava i koupání s Brixen Card zdarma

Sobota, 10.4.2021

Rádi na zimní dovolené relaxujete po lyžování v bazénu? Baví vás ve volných chvílích poznávat místní kulturu? Nebo s sebou máte nelyžaře, kteří si nechtějí nechat ujít společný oběd v horské chatě na vrcholu hory? Tak to se vám bude hodit turistická karta Brixen Card, kterou mají naši klienti k vybraným pobytům v oblasti Plose zdarma.

Foto Acquarena v Bressanone


Mohlo by<strong> vás zajímat</strong>

Další články

Bez zasněžování už bychom si lyžování snad ani neuměli představit. Podívejme se blíže na tajemství výroby technického sněhu a jeho využití.
Cestovní kancelář NEV-DAMA s hrdostí podporuje šikovné sportovce. Nechme Kristýnu Houžvičkovou o její zajímavé cestě k závodění na „prknu“ vyprávět jejími vlastními slovy.
Dnes vnímáme lyžování jako sportovní disciplínu a zábavnou formu trávení volného času. Čím bylo lyžování dřív a jak vůbec vzniklo?
Zdarma lanovky, autobusy, vstupenky i spousta zajímavých slev – to vše můžete získat k letní dovolené v Rakousku díky turistické kartě. Připravili jsme pro vás přehled středisek a ubytování se Sommercard.
Co bychom si na horách bez lanovek počali? Podívejte se, které ze stovek lanových drah v alpských střediscích se pyšní tituly nejdelší, nejvyšší nebo nejrychlejší.
Která sjezdovka je nejdelší? Kde leží nejvyšší bod, z něhož lze lyžovat? Který ski areál má nejvíc tratí?