NEV-DAMA a.s.

Naše tipy na aktivity během letní dovolené u moře ve Francii

Vodní radovánky v aquaparcích, pěší turistika za krásami přírody či výlety do nejkrásnějších měst plných památek. Inspirujte se našimi tipy, co dělat na aktivní letní dovolené ve Francii.

Aquaparky ve Francii

Až vás omrzí koupání v moři, vyrazte do jednoho z francouzských aquaparků, které kromě plavání a osvěžení v bazénech nabízejí také spoustu legrace a adrenalinu na vodních atrakcích. Doporučíme vám skvělé aquaparky poblíž přímořských letovisek z naší nabídky. Vybírat můžete z rodiny oblíbených Aqualandů i z dalších aquaparků.

Mapa Aqualandů ve Francii

Zdroj: Aqualand France [online]. [cit. 2022-06-08]. Dostupné z: https://www.aqualand.fr

Aqualand v Saint Cyr sur Mer

Aktivní dovolené chtivým návštěvníkům Azurového pobřeží doporučujeme Aqualand v Saint Cyr sur Mer nedaleko Marseille s dětským rájem s klouzačkami, tobogány a vodními proudy, které můžete sjíždět na nafukovacích kruzích, bazénem s vlnobitím, vířivkami a mnohým dalším.

Aquasplash v Antibes

Naším dalším tipem na aquapark na Azurovém pobřeží je Aquasplash v Antibes, jenž je součástí slavného zábavního vodního parku Marineland. Až si dosyta užijete zdejších tobogánů a skvělých vodních atrakcí, doporučujeme vám navštívit úžasná představení delfínů, kosatek a lachtanů v Marinelandu, která opravdu stojí za vidění. Aktivní dovolená plná zábavy nejen pro děti je ve francouzském Antibes zaručena.

Aqualand ve Fréjus

Dalším ze sítě francouzských Aqualandů je Aqulanad Fréjus ve stejnojmenném městečku nedaleko Cannes na Azurovém pobřeží. Čekají v něm na vás neuvěřitelné tobogány, jejichž názvy jako „Kobra královská“ nebo „Volný pád“ mluví za vše.

V Aqualandu Fréjus zažijete skutečný adrenalin. Strádat nebudou ani ty nejmenší děti, které se perfektně pobaví ve zdejším mini parku nebo dětském ráji.

Doporučené ubytování poblíž Aqualandu ve Fréjus

Residence Calanques du Parc

Aqualand Sainte-Maxime

Naším posledním tipem na aquapark na Azurovém pobřeží je Aqualand Sainte-Maxime nedaleko Saint-Tropez s 13 skvělými vodními atrakcemi, které se budou líbit aktivním dospělým i jejich dětem. Tady si užijete jízdu na různých typech tobogánů od těch mírnějších, které můžete sjíždět na gumových duších, až po prudké uzavřené padáky.

Ubytování nedaleko Aqualandu Sainte-Maxime

Aqualand v Saint Cyprien

Aqualand Saint Cyprien se nachází poblíž známého přímořského letoviska Argèles-sur-Mer v oblasti Languedoc-Roussillon u hranic se Španělskem. Je vhodný pro děti, kterým nabízí mini park a dobrodružnou zónu s dětskými klouzačkami, i pro dospělé díky adrenalinovým tobogánům a relaxační zóně s vířivkami.

 

Aqualand v Cap d'Agde

Aquapark Cap d'Agde ve stejnojmenném lázeňském letovisku najdete v oblasti Languedoc-Roussillon na jihu Francie. Jde o velký vodní svět s mnoha skvělými atrakcemi pro celou rodinu. Děti si přijdou na své v tzv. „Dětském ráji“ v havajském stylu s klouzačkami a hrami, zatímco dospělé potěší velkolepé tobogány, divoká řeka a vířivky.

Doporučené ubytování hned u aquaparku Cap d'Agde

Aqualand Arcachon Basin

Pokud míříte na dovolenou k moři k jihozápadnímu pobřeží Francie, vyzkoušejte např. Aqualand v Arcachonu. Zažijete zde přímo záplavu adrenalinu na vodních atrakcích Bumerang, Černá díra či Tornádo. Děti si užijí legraci na klouzačkách v tzv. „Dětském ráji“.

Atlantic Park v Seignosse

Dalším skvělým aquaparkem při jihozápadním pobřeží Francie je Atlantic Park v Seignosse. Bazény, tobogány různých délek a sklonů, relaxační areál, piknikové zóny a mnohem víc vás čeká ve zdejším aquaparku. Vyzkoušejte vodní adrenalinové lahůdky, jako je např. „Super Kamikaze“ nebo „Turbulence“.

Western Park na Korsice

Pokud chcete prožít vaši aktivní dovolenou na francouzském ostrově Korsika, i pro vás máme tip na aquapark. Western Park leží na severovýchodě Korsiky, cca 20 km východně od letoviska Saint-Florent a 30 km severně od letoviska Costa Verde. Najdete zde řadu skluzavek různých tvarů, brouzdaliště pro děti, bazén s vlnobitím na ploše 600 m² a 2 obrovské vzrušující tobogany.

Doporučené ubytování poblíž Western Parku

Pěší turistika za krásami francouzské krajiny

Aktivní dovolená u moře ve Francii nemusí být pouze ve znamení vodních radovánek. Vydejte se poznávat krásy místní krajiny po turistických trasách. Dáme vám tipy na pěší turistiku v přírodě v okolí francouzských přímořských letovisek z naší nabídky.

Azurové pobřeží láká na turistiku plnou romantiky

Azurové pobřeží je jedním z nejoblíbenějších míst pro aktivní dovolenou u moře ve Francii. Můžete zde objevovat rozmanitou krajinu charakteristickou skalnatým pobřežím s romantickými zátočinami.

Doporučujeme vám výlet do vnitrozemí k jezeru Sainte Croix, kde najdete nejhlubší kaňon v Evropě (Grand canyon du Verdon) a poté se osvěžíte v jezeře. Nebo zavítejte do národního parku Calanques s bělostnými útesy u obce Cassis.

Jezero Sainte Croix
Camargští koně

Tipy na „přírodní“ výlety v oblasti Languedoc-Roussillon

V oblasti Languedoc-Roussillon vybízí k pěší turistice např. přírodní park Camargue s bílými camargskými koňmi a rozsáhlými mokřinami s hnízdícími plameňáky či národní park Cévennes s bohatou faunou a flórou.

Pěšky nebo na kole můžete poznávat také zdejší rozsáhlé vinice, zalesněné kopce, spanilá údolí a vesničky s kamennými domy ve vnitrozemí. Nabízí se např. trasa podél Canal du Midi – vodního díla, které je významnou spojnicí mezi Středozemním mořem a Atlantikem.

Za krásami západní Francie

Bretaň, nejzápadnější z 13 francouzských regionů, a její okolí nabízejí fascinující krajinu plnou rozeklaných útesů. Vydejte se ji objevovat po stezkách mezi vřesovišti a panoramatickými výhledy na Atlantik.

Jako výchozí místo vaší aktivní dovolené ve Francii doporučujeme třeba obec Trégastel se skalními útvary z růžové žuly a krásnými písečnými plážemi, která je vhodná k pěším i cyklistickým výletům po značených pobřežních i vnitrozemských stezkách.

Úchvatné scenérie divokého pobřeží a krásy přírody se táhnou také od poloostrova Crozon až k letovisku Batz-sur-Mer, kde se nachází mnoho značených stezek pro turisty a cyklisty.

Skalní útvary u Trégastel
Písečná duna Pilat u Arcachonu

Region Nová Akvitánie při pobřeží Biskajského zálivu se taktéž pyšní zajímavými možnostmi turistiky. Můžete zde např. zdolat nejvyšší písečnou dunu Evropy (u města Arcachon) nebo se vydat do nedalekých Pyrenejí nabízejících nepřeberné bohatství značených turistických tras.

Pokud se budete pohybovat spíše při pobřeží v severní části Nové Akvitánie, doporučujeme vám návštěvu ostrova Île de Ré poblíž La Rochelle. Z důvodu jeho nízké nadmořské výšky (do 20 m n. m.) je tento plochý ostrov přímo ideální volbou pro odpočinkovou pěší turistiku nebo cyklistiku. Dostanete se na něj 3 km dlouhým mostem, který ho spojuje s pevninou. Poté už se budete moci kochat krásnou krajinou plnou bílých domků se zelenými okenicemi, spanilými plážemi, malebnými rybářskými vesničkami i solnými poli.

Korsika láká turisty na výšlapy

Korsika je jako stvořená pro horskou turistiku. Ne nadarmo se tomuto ostrovu přezdívá „Hora v moři“ – vnitrozemí Korsiky je tvořeno žulovým pohořím dosahujícím až 2 170 m n. m.

Na jihu Korsiky se nacházejí měkké miocénské křídové útesy, zatímco na severu rozeklaná břidlicová skaliska. Bohatství turistických tras vás může přivést na stopu muflona nebo divokého koně v horských kotlinách, k jednomu z krásných místních jezer i na vrchol korsických velikánů s úchvatnými výhledy.

Poloostrov Cap Corse

Poznávání nejzajímavějších francouzských měst

Hlavní, nejslavnější a nejkrásnější město Paříž je od francouzských přímořských letovisek velmi vzdálené, proto vám dáme jiné zajímavé tipy na nejslavnější francouzská města, která navštívit během aktivní dovolené ve Francii. Kdyby se vám přece jen poštěstilo Paříž navštívit, nenechte si ujít slavnou Eiffelovu věž, Vítězný oblouk, katedrálu Notre-Dame, baziliku Sacré-Coeur, galerii Louvre a další skvosty hlavního francouzského města.

Výletní města Azurového pobřeží

Města Azurového pobřeží jsou častým cílem výletů během aktivní dovolené u moře ve Francii.

Navštivte slavné přístavní město Marseille, luxusní St. Tropez známé díky proslulým četnickým filmům, Cannes – dějiště věhlasného filmového festivalu, starobylé Antibes s historickým centrem a zbytky hradeb, které bývalo svého času sídlem mnoha umělců (např. Hemingway, Monet nebo Picasso) nebo Nice s přepychovými hotelovými komplexy a palmovými promenádami, které přímo vybízejí k procházkám.

Pevnost Saint Jean a katedrála La Major, Marseilles
Carcassonne

Tipy na TOP města jižní Francie

Také jižní a jihozápadní Francie, oblast Languedoc-Roussillon a její okolí, se pyšní hned několika zajímavými městy.

Nenechte si ujít především návštěvu Toulouse s rušnými uličkami, starobylým centrem a obrovským palácem Capitole, blízké středověké městečko Carcassonne s nejlépe dochovaným opevněním daného typu v celé Evropě, Perpignan s krásným palácem Mallorských králů a katedrálou sv. Jana Křtitele, Béziers se zachovalým středověkým mostem, Nîmes s dodnes funkční římskou bojovou arénou a zbytky antického opevnění či slavný Avignon s Papežským palácem.

Kam na městský výlet v západní Francii?

Pokud jste si pro vaši aktivní dovolenou u moře vybrali oblast Bretaně při severozápadním pobřeží Francie, naším tipem na výlet jsou města Lorient, historické Vannes, Carnac se slavnými neolitickými menhiry či přístavní město Saint-Nazaire.

Starověké město a zahrady Vannes
Bordeaux

Návštěvníkům jižních letovisek západní Francie doporučujeme výlet do Bordeaux, které je zapsáno na Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Kromě několika set historických budov, velkolepé gotické katedrály a množství uměleckých galerií vás v Bordeaux čeká výtečné víno, jímž je zdejší oblast proslulá po celém světě.

Mohlo by vás zajímat

Pojeďte s námi na aktivní dovolenou k moři do Francie

duben 2024

květen 2024

červen 2024

červenec 2024

srpen 2024

září 2024

říjen 2024

  • duben 2024
  • květen 2024
  • červen 2024
  • červenec 2024
  • srpen 2024
  • září 2024
  • říjen 2024
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marina Corsa
21.04.2024 (ne) Residenční komplex Marina Corsa ♣♣ / ♣♣♣
Francie, Korsika
mono 3, bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 150 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 11 990 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marina di Pinarello
21.04.2024 (ne) Residenční komplex Marina di Pinarello ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 2, bilo 4 , trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, quadrilo 8
Lyže 500 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 15 290 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence a vilky Odalys Prestige Nakâra
27.04.2024 (so) Residence a vilky Odalys Prestige Nakâra ♣♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, studio 2, bilo 4 PMR
Lyže 200 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 12 100 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 30 %
Francie
Residence Calanques du Parc
27.04.2024 (so) Residence Calanques du Parc ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, quadrilo 8
Lyže 250 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
19 290 Kč / apt.
od 13 490 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Club Odalys Les Villas Bel Godčre
27.04.2024 (so) Residence Club Odalys Les Villas Bel Godčre ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, trilo 6 mez
Lyže 800 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 13 070 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 25 %
Francie
Residence Ile d´Or
27.04.2024 (so) Residence Ile d´Or ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
mono 2, bilo 4, trilo 6
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
17 790 Kč / apt.
od 13 340 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Acqua Bella
27.04.2024 (so) Residence Odalys Acqua Bella ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 50 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 10 880 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Acqua Linda
27.04.2024 (so) Residence Odalys Acqua Linda ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, bilo 6, trilo 6
Lyže 50 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 920 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Côté Canal
27.04.2024 (so) Residence Odalys Côté Canal ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, trilo 6, bilo 6
Lyže <1 m
počet hvězdiček *
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 190 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Hameaux de Capra Scorsa
27.04.2024 (so) Residence Odalys Hameaux de Capra Scorsa ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 5, trilo 8, trilo 6, trilo 8 duplex, trilo 7
Lyže 600 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 14 760 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Lotus Blanc
27.04.2024 (so) Residence Odalys Lotus Blanc ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
mono 2, bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, trilo 6 comfort, bilo 5 typ A, bilo 5 typ B, trilo 7 typ A, trilo 7 typ B, trilo 6 comfort M
Lyže 100 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 10 640 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Océanides
27.04.2024 (so) Residence Odalys Océanides ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
mono 2, bilo 4, trilo 6
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 11 370 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Prestige Canissons
27.04.2024 (so) Residence Odalys Prestige Canissons ♣♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
bilo 4, bilo 6, mono 2, trilo 6
Lyže 700 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 17 190 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Sognu di Mare
27.04.2024 (so) Residence Odalys Sognu di Mare ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, trilo 6 Duplex, quadrilo 8
Lyže 200 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 11 370 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Valentin Plage
27.04.2024 (so) Residence Odalys Valentin Plage ♣♣♣♣
Francie, Bretaň
mono 2, studio 4, trilo 6, trilo 6 moře
Lyže <50 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 14 760 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 30 %
Francie
Residence Saint-Clair
27.04.2024 (so) Residence Saint-Clair ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
mono 2 typ A, mono 2 typ B, mono 2 typ C, mono 4 duplex
Lyže 800 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
11 290 Kč / apt.
od 7 890 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marea Resort
27.04.2024 (so) Residenční komplex Marea Resort ♣♣♣
Francie, Korsika
mono 4, bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 150 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 10 690 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residence I Delfini
28.04.2024 (ne) Residence I Delfini ♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6
Lyže 350 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
od 11 590 Kč / apt.
7 nocí
Toto ještě není vše!
Načíst další Mám zájem
Francie
Residence Odalys Acqua Bella
04.05.2024 (so) Residence Odalys Acqua Bella ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 50 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 11 930 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Acqua Linda
04.05.2024 (so) Residence Odalys Acqua Linda ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, bilo 6, trilo 6
Lyže 50 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 980 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Sognu di Mare
04.05.2024 (so) Residence Odalys Sognu di Mare ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, trilo 6 Duplex, quadrilo 8
Lyže 200 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 11 440 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marea Resort
04.05.2024 (so) Residenční komplex Marea Resort ♣♣♣
Francie, Korsika
mono 4, bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 150 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 11 990 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residence I Delfini
05.05.2024 (ne) Residence I Delfini ♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6
Lyže 350 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
od 11 590 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marina Corsa
05.05.2024 (ne) Residenční komplex Marina Corsa ♣♣ / ♣♣♣
Francie, Korsika
mono 3, bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 150 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 11 990 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marina di Pinarello
05.05.2024 (ne) Residenční komplex Marina di Pinarello ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 2, bilo 4 , trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, quadrilo 8
Lyže 500 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 15 290 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence a vilky Odalys Prestige Nakâra
11.05.2024 (so) Residence a vilky Odalys Prestige Nakâra ♣♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, studio 2, bilo 4 PMR
Lyže 200 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 11 200 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Club Odalys Les Villas Bel Godčre
11.05.2024 (so) Residence Club Odalys Les Villas Bel Godčre ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, trilo 6 mez
Lyže 800 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 12 410 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 10 %
Francie
Residence Ile d´Or
11.05.2024 (so) Residence Ile d´Or ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
mono 2, bilo 4, trilo 6
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 16 690 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 5 %
Francie
Residence Lisa Maria
11.05.2024 (so) Residence Lisa Maria ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, bilo 5, trilo 6, trilo 7
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
od 12 090 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Côté Canal
11.05.2024 (so) Residence Odalys Côté Canal ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, trilo 6, bilo 6
Lyže <1 m
počet hvězdiček *
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 730 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Hameaux de Capra Scorsa
11.05.2024 (so) Residence Odalys Hameaux de Capra Scorsa ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 5, trilo 8, trilo 6, trilo 8 duplex, trilo 7
Lyže 600 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 13 630 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Lotus Blanc
11.05.2024 (so) Residence Odalys Lotus Blanc ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
mono 2, bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, trilo 6 comfort, bilo 5 typ A, bilo 5 typ B, trilo 7 typ A, trilo 7 typ B, trilo 6 comfort M
Lyže 100 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 730 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Océanides
11.05.2024 (so) Residence Odalys Océanides ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
mono 2, bilo 4, trilo 6
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 11 440 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Prestige Canissons
11.05.2024 (so) Residence Odalys Prestige Canissons ♣♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
bilo 4, bilo 6, mono 2, trilo 6
Lyže 700 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 18 510 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Fleur de Sel
18.05.2024 (so) Residence Odalys Fleur de Sel ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, trilo 6 balkon, bilo 6, trilo 6 terasa
Lyže 7 km
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 12 900 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 10 %
Francie
Residence Calanques du Parc
25.05.2024 (so) Residence Calanques du Parc ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, quadrilo 8
Lyže 250 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 19 290 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 30 %
Francie
Residence Saint-Clair
25.05.2024 (so) Residence Saint-Clair ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
mono 2 typ A, mono 2 typ B, mono 2 typ C, mono 4 duplex
Lyže 800 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
11 290 Kč / apt.
od 7 890 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 30 %
Francie
Residence Sognu di Rena
25.05.2024 (so) Residence Sognu di Rena ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B
Lyže 50 m
počet hvězdiček *
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
14 190 Kč / apt.
od 9 890 Kč / apt.
7 nocí
Toto ještě není vše!
Načíst další Mám zájem
Francie
Residence a vilky Odalys Prestige Nakâra
01.06.2024 (so) Residence a vilky Odalys Prestige Nakâra ♣♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, studio 2, bilo 4 PMR
Lyže 200 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 13 630 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 10 %
Francie
Residence Calanques du Parc
01.06.2024 (so) Residence Calanques du Parc ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, quadrilo 8
Lyže 250 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 21 690 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Club Odalys Les Villas Bel Godčre
01.06.2024 (so) Residence Club Odalys Les Villas Bel Godčre ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, trilo 6 mez
Lyže 800 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 19 490 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 10 %
Francie
Residence Ile d´Or
01.06.2024 (so) Residence Ile d´Or ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
mono 2, bilo 4, trilo 6
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 19 590 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 5 %
Francie
Residence Lisa Maria
01.06.2024 (so) Residence Lisa Maria ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, bilo 5, trilo 6, trilo 7
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
od 14 690 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Acqua Bella
01.06.2024 (so) Residence Odalys Acqua Bella ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 50 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 15 830 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Acqua Linda
01.06.2024 (so) Residence Odalys Acqua Linda ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, bilo 6, trilo 6
Lyže 50 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 12 900 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Côté Canal
01.06.2024 (so) Residence Odalys Côté Canal ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, trilo 6, bilo 6
Lyže <1 m
počet hvězdiček *
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 490 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Fleur de Sel
01.06.2024 (so) Residence Odalys Fleur de Sel ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, trilo 6 balkon, bilo 6, trilo 6 terasa
Lyže 7 km
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 14 120 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Hameaux de Capra Scorsa
01.06.2024 (so) Residence Odalys Hameaux de Capra Scorsa ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 5, trilo 8, trilo 6, trilo 8 duplex, trilo 7
Lyže 600 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 21 440 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Lotus Blanc
01.06.2024 (so) Residence Odalys Lotus Blanc ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
mono 2, bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, trilo 6 comfort, bilo 5 typ A, bilo 5 typ B, trilo 7 typ A, trilo 7 typ B, trilo 6 comfort M
Lyže 100 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 10 950 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Prestige Canissons
01.06.2024 (so) Residence Odalys Prestige Canissons ♣♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
bilo 4, bilo 6, mono 2, trilo 6
Lyže 700 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 22 660 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Sognu di Mare
01.06.2024 (so) Residence Odalys Sognu di Mare ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, trilo 6 Duplex, quadrilo 8
Lyže 200 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 15 100 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 5 %
Francie
Residence Saint-Clair
01.06.2024 (so) Residence Saint-Clair ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
mono 2 typ A, mono 2 typ B, mono 2 typ C, mono 4 duplex
Lyže 800 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 14 490 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 30 %
Francie
Residence Sognu di Rena
01.06.2024 (so) Residence Sognu di Rena ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B
Lyže 50 m
počet hvězdiček *
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
17 290 Kč / apt.
od 12 090 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marea Resort
01.06.2024 (so) Residenční komplex Marea Resort ♣♣♣
Francie, Korsika
mono 4, bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 150 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 14 790 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residence I Delfini
02.06.2024 (ne) Residence I Delfini ♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6
Lyže 350 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
od 12 790 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marina Corsa
02.06.2024 (ne) Residenční komplex Marina Corsa ♣♣ / ♣♣♣
Francie, Korsika
mono 3, bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 150 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 13 190 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marina di Pinarello
02.06.2024 (ne) Residenční komplex Marina di Pinarello ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 2, bilo 4 , trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, quadrilo 8
Lyže 500 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 17 790 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Océanides
22.06.2024 (so) Residence Odalys Océanides ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
mono 2, bilo 4, trilo 6
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 22 200 Kč / apt.
7 nocí
Toto ještě není vše!
Načíst další Mám zájem
Sleva až 5 %
Francie
Residence Cap Camargue
06.07.2024 (so) Residence Cap Camargue ***
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B
Lyže 2,5 km
počet hvězdiček *
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 34 790 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Club Odalys Les Villas Bel Godčre
06.07.2024 (so) Residence Club Odalys Les Villas Bel Godčre ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, trilo 6 mez
Lyže 800 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 48 620 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 10 %
Francie
Residence Ile d´Or
06.07.2024 (so) Residence Ile d´Or ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
mono 2, bilo 4, trilo 6
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 38 290 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 5 %
Francie
Residence Lisa Maria
06.07.2024 (so) Residence Lisa Maria ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, bilo 5, trilo 6, trilo 7
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
od 25 990 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Acqua Bella
06.07.2024 (so) Residence Odalys Acqua Bella ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 50 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 43 930 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Acqua Linda
06.07.2024 (so) Residence Odalys Acqua Linda ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, bilo 6, trilo 6
Lyže 50 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 35 780 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Côté Canal
06.07.2024 (so) Residence Odalys Côté Canal ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, trilo 6, bilo 6
Lyže <1 m
počet hvězdiček *
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 25 650 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Fleur de Sel
06.07.2024 (so) Residence Odalys Fleur de Sel ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, trilo 6 balkon, bilo 6, trilo 6 terasa
Lyže 7 km
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 31 830 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Hameaux de Capra Scorsa
06.07.2024 (so) Residence Odalys Hameaux de Capra Scorsa ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 5, trilo 8, trilo 6, trilo 8 duplex, trilo 7
Lyže 600 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 50 100 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Lotus Blanc
06.07.2024 (so) Residence Odalys Lotus Blanc ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
mono 2, bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, trilo 6 comfort, bilo 5 typ A, bilo 5 typ B, trilo 7 typ A, trilo 7 typ B, trilo 6 comfort M
Lyže 100 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 30 100 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Océanides
06.07.2024 (so) Residence Odalys Océanides ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
mono 2, bilo 4, trilo 6
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 50 100 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Prestige Canissons
06.07.2024 (so) Residence Odalys Prestige Canissons ♣♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
bilo 4, bilo 6, mono 2, trilo 6
Lyže 700 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 42 690 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Sognu di Mare
06.07.2024 (so) Residence Odalys Sognu di Mare ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, trilo 6 Duplex, quadrilo 8
Lyže 200 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 45 650 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 5 %
Francie
Residence Saint-Clair
06.07.2024 (so) Residence Saint-Clair ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
mono 2 typ A, mono 2 typ B, mono 2 typ C, mono 4 duplex
Lyže 800 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 26 790 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 15 %
Francie
Residence Sognu di Rena
06.07.2024 (so) Residence Sognu di Rena ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B
Lyže 50 m
počet hvězdiček *
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 32 390 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marea Resort
06.07.2024 (so) Residenční komplex Marea Resort ♣♣♣
Francie, Korsika
mono 4, bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 150 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 24 990 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residence I Delfini
07.07.2024 (ne) Residence I Delfini ♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6
Lyže 350 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
od 21 390 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marina Corsa
07.07.2024 (ne) Residenční komplex Marina Corsa ♣♣ / ♣♣♣
Francie, Korsika
mono 3, bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 150 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 21 290 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marina di Pinarello
07.07.2024 (ne) Residenční komplex Marina di Pinarello ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 2, bilo 4 , trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, quadrilo 8
Lyže 500 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 35 590 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence a vilky Odalys Prestige Nakâra
20.07.2024 (so) Residence a vilky Odalys Prestige Nakâra ♣♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, studio 2, bilo 4 PMR
Lyže 200 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 34 760 Kč / apt.
7 nocí
Toto ještě není vše!
Načíst další Mám zájem
Francie
Residence Club Odalys Les Villas Bel Godčre
24.08.2024 (so) Residence Club Odalys Les Villas Bel Godčre ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, trilo 6 mez
Lyže 800 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 45 190 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marea Resort
24.08.2024 (so) Residenční komplex Marea Resort ♣♣♣
Francie, Korsika
mono 4, bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 150 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 20 990 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residence I Delfini
25.08.2024 (ne) Residence I Delfini ♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6
Lyže 350 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
od 21 390 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marina Corsa
25.08.2024 (ne) Residenční komplex Marina Corsa ♣♣ / ♣♣♣
Francie, Korsika
mono 3, bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 150 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 21 290 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marina di Pinarello
25.08.2024 (ne) Residenční komplex Marina di Pinarello ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 2, bilo 4 , trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, quadrilo 8
Lyže 500 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 35 590 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence a vilky Odalys Prestige Nakâra
31.08.2024 (so) Residence a vilky Odalys Prestige Nakâra ♣♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, studio 2, bilo 4 PMR
Lyže 200 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 22 310 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 10 %
Francie
Residence Calanques du Parc
31.08.2024 (so) Residence Calanques du Parc ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, quadrilo 8
Lyže 250 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
26 590 Kč / apt.
od 23 931 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 5 %
Francie
Residence Cap Camargue
31.08.2024 (so) Residence Cap Camargue ***
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B
Lyže 2,5 km
počet hvězdiček *
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 22 890 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 10 %
Francie
Residence Ile d´Or
31.08.2024 (so) Residence Ile d´Or ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
mono 2, bilo 4, trilo 6
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 20 690 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 5 %
Francie
Residence Lisa Maria
31.08.2024 (so) Residence Lisa Maria ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, bilo 5, trilo 6, trilo 7
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
od 19 990 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Acqua Bella
31.08.2024 (so) Residence Odalys Acqua Bella ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 50 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 15 440 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Acqua Linda
31.08.2024 (so) Residence Odalys Acqua Linda ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, bilo 6, trilo 6
Lyže 50 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 14 700 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Côté Canal
31.08.2024 (so) Residence Odalys Côté Canal ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, trilo 6, bilo 6
Lyže <1 m
počet hvězdiček *
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 300 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Fleur de Sel
31.08.2024 (so) Residence Odalys Fleur de Sel ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, trilo 6 balkon, bilo 6, trilo 6 terasa
Lyže 7 km
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 15 930 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Hameaux de Capra Scorsa
31.08.2024 (so) Residence Odalys Hameaux de Capra Scorsa ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 5, trilo 8, trilo 6, trilo 8 duplex, trilo 7
Lyže 600 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 20 590 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Lotus Blanc
31.08.2024 (so) Residence Odalys Lotus Blanc ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
mono 2, bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, trilo 6 comfort, bilo 5 typ A, bilo 5 typ B, trilo 7 typ A, trilo 7 typ B, trilo 6 comfort M
Lyže 100 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 18 630 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Océanides
31.08.2024 (so) Residence Odalys Océanides ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
mono 2, bilo 4, trilo 6
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 11 020 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Prestige Canissons
31.08.2024 (so) Residence Odalys Prestige Canissons ♣♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
bilo 4, bilo 6, mono 2, trilo 6
Lyže 700 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 27 210 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Sognu di Mare
31.08.2024 (so) Residence Odalys Sognu di Mare ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, trilo 6 Duplex, quadrilo 8
Lyže 200 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 14 940 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 5 %
Francie
Residence Saint-Clair
31.08.2024 (so) Residence Saint-Clair ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
mono 2 typ A, mono 2 typ B, mono 2 typ C, mono 4 duplex
Lyže 800 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 13 790 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 15 %
Francie
Residence Sognu di Rena
31.08.2024 (so) Residence Sognu di Rena ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B
Lyže 50 m
počet hvězdiček *
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
22 890 Kč / apt.
od 19 456 Kč / apt.
7 nocí
Toto ještě není vše!
Načíst další Mám zájem
Sleva až 10 %
Francie
Residence Calanques du Parc
14.09.2024 (so) Residence Calanques du Parc ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, quadrilo 8
Lyže 250 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
20 790 Kč / apt.
od 18 711 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 10 %
Francie
Residence Ile d´Or
14.09.2024 (so) Residence Ile d´Or ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
mono 2, bilo 4, trilo 6
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 14 690 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 5 %
Francie
Residence Lisa Maria
21.09.2024 (so) Residence Lisa Maria ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, bilo 5, trilo 6, trilo 7
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
od 12 090 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Côté Canal
21.09.2024 (so) Residence Odalys Côté Canal ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, trilo 6, bilo 6
Lyže <1 m
počet hvězdiček *
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 060 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 15 %
Francie
Residence Sognu di Rena
21.09.2024 (so) Residence Sognu di Rena ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B
Lyže 50 m
počet hvězdiček *
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
14 190 Kč / apt.
od 12 062 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residence I Delfini
22.09.2024 (ne) Residence I Delfini ♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6
Lyže 350 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
od 11 590 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marina Corsa
22.09.2024 (ne) Residenční komplex Marina Corsa ♣♣ / ♣♣♣
Francie, Korsika
mono 3, bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 150 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 11 990 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marina di Pinarello
22.09.2024 (ne) Residenční komplex Marina di Pinarello ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 2, bilo 4 , trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, quadrilo 8
Lyže 500 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 15 290 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence a vilky Odalys Prestige Nakâra
28.09.2024 (so) Residence a vilky Odalys Prestige Nakâra ♣♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, studio 2, bilo 4 PMR
Lyže 200 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 670 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 5 %
Francie
Residence Cap Camargue
28.09.2024 (so) Residence Cap Camargue ***
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B
Lyže 2,5 km
počet hvězdiček *
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 11 390 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Club Odalys Les Villas Bel Godčre
28.09.2024 (so) Residence Club Odalys Les Villas Bel Godčre ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, trilo 6 mez
Lyže 800 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 12 340 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Acqua Bella
28.09.2024 (so) Residence Odalys Acqua Bella ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 50 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 670 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Acqua Linda
28.09.2024 (so) Residence Odalys Acqua Linda ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, bilo 6, trilo 6
Lyže 50 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 8 460 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Fleur de Sel
28.09.2024 (so) Residence Odalys Fleur de Sel ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, trilo 6 balkon, bilo 6, trilo 6 terasa
Lyže 7 km
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 670 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Hameaux de Capra Scorsa
28.09.2024 (so) Residence Odalys Hameaux de Capra Scorsa ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 5, trilo 8, trilo 6, trilo 8 duplex, trilo 7
Lyže 600 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 14 040 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Lotus Blanc
28.09.2024 (so) Residence Odalys Lotus Blanc ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
mono 2, bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, trilo 6 comfort, bilo 5 typ A, bilo 5 typ B, trilo 7 typ A, trilo 7 typ B, trilo 6 comfort M
Lyže 100 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 8 700 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Océanides
28.09.2024 (so) Residence Odalys Océanides ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
mono 2, bilo 4, trilo 6
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 8 220 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Prestige Canissons
28.09.2024 (so) Residence Odalys Prestige Canissons ♣♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
bilo 4, bilo 6, mono 2, trilo 6
Lyže 700 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 13 070 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Sognu di Mare
28.09.2024 (so) Residence Odalys Sognu di Mare ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, trilo 6 Duplex, quadrilo 8
Lyže 200 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 920 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 5 %
Francie
Residence Saint-Clair
28.09.2024 (so) Residence Saint-Clair ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
mono 2 typ A, mono 2 typ B, mono 2 typ C, mono 4 duplex
Lyže 800 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem ANO
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 10 590 Kč / apt.
7 nocí
Sleva až 8 %
Francie
Residenční komplex Marea Resort
28.09.2024 (so) Residenční komplex Marea Resort ♣♣♣
Francie, Korsika
mono 4, bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 150 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 590 Kč / apt.
7 nocí
Toto ještě není vše!
Načíst další Mám zájem
Francie
Residence a vilky Odalys Prestige Nakâra
05.10.2024 (so) Residence a vilky Odalys Prestige Nakâra ♣♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, studio 2, bilo 4 PMR
Lyže 200 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 670 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Club Odalys Les Villas Bel Godčre
05.10.2024 (so) Residence Club Odalys Les Villas Bel Godčre ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, trilo 6 mez
Lyže 800 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 12 340 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Acqua Bella
05.10.2024 (so) Residence Odalys Acqua Bella ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, quadrilo 8
Lyže 50 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 670 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Acqua Linda
05.10.2024 (so) Residence Odalys Acqua Linda ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, bilo 6, trilo 6
Lyže 50 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 8 460 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Fleur de Sel
05.10.2024 (so) Residence Odalys Fleur de Sel ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
bilo 4, trilo 6 balkon, bilo 6, trilo 6 terasa
Lyže 7 km
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 670 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Hameaux de Capra Scorsa
05.10.2024 (so) Residence Odalys Hameaux de Capra Scorsa ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 5, trilo 8, trilo 6, trilo 8 duplex, trilo 7
Lyže 600 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 14 040 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Lotus Blanc
05.10.2024 (so) Residence Odalys Lotus Blanc ♣♣♣
Francie, Languedoc-Roussillon
mono 2, bilo 4 typ A, bilo 4 typ B, trilo 6 typ A, trilo 6 typ B, trilo 6 comfort, bilo 5 typ A, bilo 5 typ B, trilo 7 typ A, trilo 7 typ B, trilo 6 comfort M
Lyže 100 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 8 700 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Océanides
05.10.2024 (so) Residence Odalys Océanides ♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
mono 2, bilo 4, trilo 6
Lyže 400 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 430 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Prestige Canissons
05.10.2024 (so) Residence Odalys Prestige Canissons ♣♣♣♣
Francie, Azurové pobřeží
bilo 4, bilo 6, mono 2, trilo 6
Lyže 700 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem Info
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 13 070 Kč / apt.
7 nocí
Francie
Residence Odalys Sognu di Mare
05.10.2024 (so) Residence Odalys Sognu di Mare ♣♣♣
Francie, Korsika
bilo 4, trilo 6, trilo 6 Duplex, quadrilo 8
Lyže 200 m
stravování BS
Možnost ubytování se psem NE
Připojení k internetu zdarma zdarma
od 9 920 Kč / apt.
7 nocí
Toto ještě není vše!
Načíst další Mám zájem
×

Abychom Vám mohli spravovat Vaše oblíbené zájezdy je nutné se registrovat a nebo přihlásit

Nebo se můžete zaregistrovat Zapomněli jste přihlašovací údaje?