NEV-DAMA a.s.

  • Kam v srpnu k moři na nejvýhodnější last minute dovolenou?

Kam v srpnu k moři na nejvýhodnější last minute dovolenou?

Stále ještě vybíráte, kam v srpnu na dovolenou k moři? Inspirujte se našimi last minute tipy na cenově výhodné srpnové destinace. Vybrali jsme pro vás místa na dovolenou, kde si užijete relax na pláži, aktivity, zábavu s dětmi i wellness.

Panoramatický výhled na opevněné město

Itálie: jako stvořená pro plážové radovánky

Ať už jste lační moře a lenošení na pláži, příznivci aktivního odpočinku, dobrodruzi, milovníci památek, nebo rádi cestujete za dobrým jídlem, na území ve tvaru jezdecké holínky najdete vše, po čem vaše duše touží.

Pokud plánujete vyrazit v srpnu na last minute k moři do Itálie, v tradičně oblíbeném Bibione si užijete skvělou plážovou dovolenou, a to velmi výhodně. Ve vybraných apartmánech poskytujeme navíc možnost půjčit si kolo.

Kolo

Chorvatsko: česká dovolenková jednička

Okouzlující krása chorvatského pobřeží, možnost běžně se domluvit v mateřském jazyce, úchvatná příroda a celá řada možností k výletům a poznávání, dělají z Chorvatska číslo jedna ve volbě českých turistů, kam na letní dovolenou k moři. Jestliže je Chorvatsko také vaší top destinací, vyberte si co nejdřív z last minute zájezdů do oblasti Střední Dalmácie, která patří k nejkrásnějším v Evropě a užijte si srpen u krásně vyhřátého moře.

Igrane

Francie: za sluncem do království levandule a vinné révy

Šarmantní Francie je jednou z nejnavštěvovanějších zemí světa. A není se čemu divit. Z turistického hlediska láká jako centrum kultury, umění, módy, nákupů a vynikající gastronomie. V létě ovšem přitahuje turisty zejména francouzské pobřeží a dlouhé pláže. Podívejte se s námi do Provance, či na Azurové pobřeží na last minute a okuste z půvabů letní Francie.

Pohled na Aiguines Village

Nevybrali jste si z last minute k moři? Zkuste lázně v Maďarsku

Znamená pro vás představa ideální dovolené lázně a wellness? Za prvotřídními službami nemusíte jezdit daleko. Maďarsko je vzdálené jen pár hodin jízdy a nabízí vynikající poměr ceny a kvality. Ty nejlepší zážitky podtrhuje výtečná maďarská kuchyně a možnost trávit čas nejen relaxačně, ale také aktivně. Odpočiňte si v srpnu v Maďarsku na last minute a dopřejte si zasloužený odpočinek a péči na nejvyšší úrovni.

Spa a koupelové příslušenství

Nejvýhodnější last minute nabídky

Nevybrali jste si z našich tipů na last minute dovolenou u moře v srpnu? Podívejte se na všechny last minute zájezdy, které nabízíme, a určitě si vyberete!

×

Abychom Vám mohli spravovat Vaše oblíbené zájezdy je nutné se registrovat a nebo přihlásit

Nebo se můžete zaregistrovat Zapomněli jste přihlašovací údaje?