NEV-DAMA a.s.

Hory all inclusive

Užijte si lyžování i hodování do sytosti!

Po dni na svahu člověku vyhládne a má chuť na pořádnou večeři a posezení u sklenky dobrého pití. Ceny pokrmů a nápojů v alpských restauracích jsou však na rozdíl od těch českých poměrně vysoké. Nechcete se na zimní dovolené omezovat a počítat každou korunu? Připravili jsme pro vás all inclusive pobyty na horách v Rakousku a v Německu. Bohatě prostřené stoly a skvělé jídlo i pití vám budou k dispozici v neomezeném množství. Dopřejte si all inclusive hory a užijte si lyžování i hodování do sytosti.

Večeře na horách

Co zahrnuje program all inclusive na horách?

Letní all inclusive pobyty jsou dnes zcela běžnou praxí a každý z nás ví, jak to na nich funguje. All inclusive pobyty na horách jsou však novinkou. Jaké jsou možnosti?
  1. All inclusive (Al) - obvykle zahrnuje snídani, oběd, večeři, případně i občerstvení v průběhu dne, a neomezenou konzumaci nápojů.
  2. Soft/light all inclusive (Al-) - program all inclusive je nějakým způsobem omezen, např. oběd je podáván formou obědového balíčku. Takový soft all inclusive program je vhodný pro lyžaře, kteří se nechtějí v době oběda vracet zpět do hotelu a ztrácet drahocenný čas na lyžování.
  3. Rozšířená plná penze (FB+) - obvykle zahrnuje snídani, oběd, večeři a jeden nápoj nebo neomezenou konzumaci nápojů k jídlům.
Většina all inclusive hotelů nabízí neomezené nealkoholické nápoje, točené pivo a stolní víno (mnohdy bez obsluhy, tzn., že klient si sám čepuje nápoje z postmixu). Existují však i hotely, které v rámci all inclusive programu podávají neomezeně také kávu, čaj, tvrdý alkohol, koktejly, prosecco apod. Některá ubytovací zařízení nabízejí nápoje pouze v době jídel, jiné do určité hodiny (např. do 21 hodin, do půlnoci apod.). Každý hotel může mít odlišné pojetí výše uvedených typů stravování. Z toho důvodu doporučujeme pozorně přečíst popis nabídky ještě před zakoupením zájezdu.

All inclusive hory se vyplatí!

Ceny jídla a pití v Alpách nepatří mezi nejnižší. Posezení nad dobrý pitím po dni stráveném na svahu je však pro mnohé z nás neodmyslitelnou součástí zimní dovolené. Spočítejte si, kolik byste utratili za jídlo a nápoje během lyžařského pobytu a určitě zjistíte, že připlatit si za all inclusive se vám vyplatí. Navíc se nebudete muset omezovat a počítat každé euro. Z toho důvodu jsou all inclusive lyžařské zájezdy mezi našimi klienty stále oblíbenější.

Pivo na horách


Doporučujeme all inclusive pobyty na horách v Německu

Hotel Bergland Hof

Jen kousek od hranic
All inclusive a neomezená konzumace nápojů do 22 h (vč. prosecca, pšeničného piva a vybraných lihovin)
Děti do 6 let zdarma, zvýhodněné pobyty od neděle do pátku
Lyžování v 5 km vzdáleném rakouském Hochfichtu

Aparthotel Predigtstuhl Resort

Výhodný rodinný komplex s apartmány
All inclusive a neomezené nápoje do 20 h
Rozlehlá herna a wellness zázemí
Děti do 12 let zdarma

Vyberte si z nejlepších all inclusive lyžařských zájezdů do Rakouska

Landgasthof Torrenerhof

Nejvýhodnější nabídka
All inclusive a neomezené nápoje do 21 h
Děti do 10 let zdarma
Možnost lyžování hned v několika regionech

Hotel Victoria

Kvalitní 4* hotel s bazénem
All inclusive a neomezené nápoje do 23 h
Možnost lyžování až na 408 km sjezdovek středisek Kaprun a Skicircus-Saalbach / Hinterglemm / Leogang / Fieberbrunn

Falkensteiner Club Funimation Katschberg

Populární rodinný hotel u sjezdovky
Uvolněná atmosféra, kvalitní wellness, herna

Mohlo by vás zajímat

×

Abychom Vám mohli spravovat Vaše oblíbené zájezdy je nutné se registrovat a nebo přihlásit

Nebo se můžete zaregistrovat Zapomněli jste přihlašovací údaje?