NEV-DAMA a.s.

Volejbal, kola, výlety, super parta. Pojeďte na sportovní dovolenou k moři!

Každý rok pro vás připravujeme nejen pobytové zájezdy k moři, ale také aktivní dovolenou s programem, na které si kromě koupání v moři a slunění na pláži užijete spoustu pohybu a legrace v super partě. Léto 2022 bude ve znamení plážového volejbalu.

Dovolená s volejbalem pro dospělé

  • Kde: Bibione, Itálie
  • Kdy: 21.–28. 5. 2022
  • Za kolik: 4 990 Kč/osoba (7 nocí v apartmánu ve vile s bazénem)

Dovolená s volejbalem pro rodiny

  • Kde: Bibione, Itálie
  • Kdy: 9.–16. 7. 2022
  • Za kolik: 9 990 Kč/osoba (7 nocí v apartmánu ve vile s bazénem)

Na co se v rámci beach kempu 2022 můžete těšit?


Protože dobrý tým je základem úspěchu nejen v beach volejbalu, čeká vás na našich sportovních zájezdech společný program s ostatními účastníky zájezdu hned od prvního dne.

  • Seznamovací večer: v den příjezdu (sobota) v rámci společného večera se všichni představí a seznámí s organizací celého beach kempu
  • Tréninkové dny: první tréninkový den proběhne rozdělení do skupin dle výkonnosti (max. 8 osob), tréninky jsou od neděle do čtvrtka vždy 2x denně (od 9 do 12 h a od 14 do 17 h)
  • Odpočinkový den: v úterý či ve středu, možnost výletu nebo strávení dne na pláži
  • Večerní zábava: každý tréninkový den večer se koná volná hra a zábava (apartmány jsou vybaveny venkovními krby, takže se obvykle griluje a zpívá)
  • Závěrečný turnaj: v pátek

Šéftrenér Martin Václavík říká: „Když nemůžeš, tak přidej!“

Květnový beach kemp bude pod taktovkou Martina Václavíka, který je hlavním trenérem sportovního oddílu beachvolejbalu Beach klubu Ládví. Martin se pravidelně účastní mistrovství ČR, českého poháru a dalších beachvolejbalových soutěží a má spoustu zkušeností a cen z juniorské i seniorské extraligy.

Kapacita je omezená: objednávejte co nejdřív

Kam na výlet ve volném čase?

Je nám jasné, že si z dovolené u moře v Itálii chcete odvézt i jiné fotky a zážitky než jen ty z beachvolejbalového hřiště. Proto v rámci odpočinkového dne doporučujeme různé aktivity podle toho, jak trávíte dovolenou nejraději.

Do města

Nejlákavější je určitě výlet do Benátek, slavného města na laguně, ale za vidění stojí i bližší krásná historická městečka jako Portogruaro či Caorle a další místa.

Na nákupy

Pokud toužíte na dovolené v Itálii kromě mušlí ulovit i nové módní kousky, doporučujeme outlet centra v Palmanově či San Donà di Piave.

Za sportem

Ani v rámci odpočinkového dne nechcete vynechat sportovní aktivity? Nemusíte. Rovinaté Bibione s mnoha kilometry cyklostezek, které křižují město a vedou i do přilehlého turistického městečka Lignana či k majáku Il Faro, přímo vybízí k výletu na kole či bruslích. Kola jsou pro naše klienty k půjčení v místě za zvýhodněnou cenu, in-line brusle si musíte dovézt s sebou z ČR.

Do lázní

Pokud budete mít po dnech plných volejbalu naopak chuť trochu relaxovat, doporučujeme termální lázně, které se nachází přímo v Bibione. Najdete zde wellness centrum se saunami, vířivkami i krytý vyhřívaný bazén, který se hodí také v případě nepříznivého počasí.

Co zajímá mlsné jazýčky?

Ubytování je zajištěno v apartmánech s kuchyňkami a venkovními krby, takže nejčastější formou stravy je vlastní stravování (většinou se přes den vaří a večer griluje). Z loňských let máme zkušenost, že se parta domlouvá, kdo kdy bude vařit, takže se nemusíte obávat, že byste celou dovolenou strávili u plotny. Nedaleko je také restaurace, v níž nabízíme zvýhodněné stravování. Na přilehlém náměstí najdete supermarket, pekárnu a masnu. Samozřejmostí jsou stánky se zmrzlinami a restaurace s italskou kuchyní, kde můžete ochutnat místní speciality a oblíbenou pizzu.

Apartmány Michelangelo zvenku
Apartmán Michelangelo uvnitř

Mohlo by se vám líbit

×

Abychom Vám mohli spravovat Vaše oblíbené zájezdy je nutné se registrovat a nebo přihlásit

Nebo se můžete zaregistrovat Zapomněli jste přihlašovací údaje?