NEV-DAMA a.s.

Lyžařské zájezdy na sezónu 2023/24 již v prodeji

U nás v Nev-Damě se už nemůžeme dočkat, až budeme zase společně svištět ze svahu nebo brázdit bílou stopu. Také milujete hory a lyžování? Podívejte se na naši širokou nabídku zimní dovolené a vyberte si first minute zájezd na zimu za výhodnou cenu. Je už na vás, jestli vás láká lyžování v Itálii, Rakousku, Bulharsku nebo třeba ve Francii. Zimní radovánky si můžete naplno užít i u nás, skiareály v Česku nabízí vylepšované podmínky pro lyžování.


First minute slevy a nejnižší záloha

Díky včasnému nákupu pořídíte zimní dovolenou za nejlepší cenu. Čím dřív lyžařský zájezd koupíte, tím vyšší slevu dostanete. Nenechte si ujít slevu až 17 %!

Datum uzavření
smlouvy o zájezdu
STÁLÝ KLIENT NOVÝ KLIENT
Ubytovací kapacity kategorie Ubytovací kapacity kategorie
1 2 3 4 5 1 2 3 4 5
Do 31. srpna 17 % 14 % 11 % 7 % 6 % 12 % 10 % 8 % 5 % 4 %
Od 1. do 30. září 15 % 12 % 9 % 5 % 4 % 10 % 8 % 6 % 3 % 2 %
Od 1. do 31. října 10 % 8 % 6 % 3 % 2 % 5 % 4 % 3 % 0 % 0 %
Od 1. listopadu a dále 2 % 2 % 2 % 2 % 2 % - - - - -

MOJE NEV-DAMA a bezplatné storno

Registrací do klientského programu MOJE NEV-DAMA získáte spoustu výhod a nové nabídky jako první.

Členům  MOJÍ NEV-DAMY  (registrace vč. přihlášení k odběru nabídek do e-mailu musí být platná minimálně v době od zakoupení zájezdu do posledního dne zájezdu) nabízíme při nákupu zájezdu do 30. 9. 2023 možnost zcela bezplatného zrušení dovolené v období 42 až 35 dní před odjezdem. Tento benefit platí pro zájezdy s termínem pobytu mezi datem 1. 11. 2023 a 30. 4. 2024.

Hlídací pes vám vyčenichá nejlepší nabídky

Díky hlídacímu psovi si v programu MOJE NEV-DAMA můžete nastavit parametry preferovaného zájezdu, podle kterých vám vybereme dovolenou přesně na míru. Pošleme upozornění na e-mail pokaždé, když se objeví zajímavá nabídka. Budete tak vědět jako první, kdy se spouští do prodeje vaše oblíbené středisko či hotel a vychytáte nejlepší zájezdy za výhodné ceny.

Oblíbené zájezdy na jednom místě

Líbí se vám konkrétní hotel, apartmánový dům nebo jiné ubytování? Jednoduše si ho přidejte do oblíbených a všechny zájezdy si pak porovnávejte a sledujte přímo ve svém účtu. Navíc ušetříte spoustu času s hledáním ubytování, protože vše budete mít po ruce na jednom místě. Pokud už vás daný oblíbený zájezd nebude zajímat, stačí ho kliknutím na křížek odebrat z výběru.

S cestovním pojištěním na lyže bez obav

Našich klientů si velmi vážíme a nechceme, aby jim těšení na zimní dovolenou zkazily jakékoliv obavy. K dovolené vám doporučujeme uzavřít kvalitní cestovní pojištění na lyže, které vám ve spolupráci s ERV Evropskou pojišťovnou rádi zprostředkujeme. Cestovní pojištění zimních zájezdů včetně pojištění storna nabízíme v několika variantách.

Dovolená přesně podle vašeho gusta

Plánujete dovolenou na horách o Vánocích, jarních prázdninách nebo v jiných oblíbených termínech? Jedete s rodinou či ve velké partě a preferujete prostorný apartmán? Rádi využijete dětský klub s českými animátory? Sháníte skupinový zájezd? Včasným nákupem získáte možnost výběru z nejširší nabídky středisek, ubytovacích zařízení, typů pokojů a nejžádanějších termínů. S výběrem ale neotálejte! Nejoblíbenější hotely a apartmány bývají vyprodané už koncem léta nebo začátkem podzimu.

Garance sněhu

Váháte nad brzkým nákupem kvůli riziku nedostatku sněhu? V případě, že si vyberete lyžařský pobyt s garancí sněhu, můžete zájezd stornovat, nebudou-li sněhové podmínky ideální (v lyžařském středisku nebude v daném období v provozu minimálně 50 % sjezdových tratí).

First minute

Nejlepší ceny pro zimní sezónu 2023/24



Žádné zájezdy nevyhovují vyhledávaným parametrům

×

Abychom Vám mohli spravovat Vaše oblíbené zájezdy je nutné se registrovat a nebo přihlásit

Nebo se můžete zaregistrovat Zapomněli jste přihlašovací údaje?