NEV-DAMA a.s.

Kde mají děti skipasy zdarma v sezóně 2024?

Nedokážete si představit zimu bez lyžařské dovolené pro celou rodinu, ale nemáte na ni velký rozpočet? Poradíme vám, jak ušetřit na jedné z nejnákladnějších položek - skipasech. Alpská střediska je nejen na konci sezóny mají často pro děti zdarma. A my vám poradíme, která to jsou!

Lyžující děti

Skipasy pro děti zdarma v Rakousku

V rakouských alpských střediscích myslí na rodiny s dětmi a snaží se jim ulevit bezplatnými skipasy pro děti buď na začátku sezóny (od druhého týdne v prosinci do Vánoc), na konci sezóny (od půlky března či na Velikonoce), nebo poskytují zvýhodněné skipasy pro děti po celou sezónu (pozor: často je vázáno na nákup lyžařské dovolené u nás).

Ski amadé: dětský skipas zdarma od 16. 3. 2024 do konce sezóny

Rozsáhlá lyžařská oblast Ski amadé nabízí rodinám s dětmi od 16. 3. 2024 až do konce sezóny dětský skipas (pro děti do nedovršených 16 let) zdarma ke každému nákupu 6denního skipasu pro dospělou osobu. Do Ski amadé spadají desítky lyžařských areálů. Kde se vám s rodinou bude nejvíce líbit?


Gasteinertal

Středisko Gasteinertal s lyžařským centrem Angertal je naprosto ideální pro rodinnou dovolenou. Na 8 000 m² se rozprostírající dětský park včetně dětské jídelny a herny pro rodiny s dětmi, osvětlené sáňkařské dráhy a termální lázně v Bad Gasteinu či AlpenTherme v centru Bad Hofgasteinu nadchnou děti i jejich rodiče. Kde se ubytovat?

Hochkönig

Ne nadarmo má Hochkönig pověst perfektního rodinného střediska. Kromě toho, že disponuje převážně lehčími a středně těžkými sjezdovkami, v něm najdete celou řadu vychytaných dětských parků a fajn hotely pro rodiny s dětmi:

Schladming - Dachstein

Do Schladming - Dachsteinu to s dětmi máte jen něco málo přes 400 km z Prahy i z Brna, takže se nemusíte obávat příliš dlouhého cestování. Hodiny strávené v autě navíc vašim ratolestem spolehlivě vynahradí skvělý dětský park Gallischen Kinderland na Galsterbergu a vám měřená sjezdovka na Fageralmu. Jaké hotely ve Schladming - Dachsteinu jsou pro rodiny s dětmi nejlepší?

Salzburger Sportwelt

Pokud zvolíte pro vaši zimní rodinnou dovolenou Salzburger Sportwelt, věřte, že se vy ani vaše děti rozhodně nebudete nudit. Kromě vodního světa „Amadé“ ve Wagrainu si po lyžování můžete užít spoustu zábavných aktivit jako např. snowtubing, bruslení, curling, jízdu na saních tažených koňmi či dokonce tandemový paragliding. Salzburger Sportwelt zkrátka nabízí pro každého něco, ať už máte menší či větší děti. Doporučujeme vám tyto hotely:

Ski ALPIN CARD: dětský skipas zdarma od 23. 3. do 7. 4. 2024

V období od 23. 3. do 7. 4. 2024 mají děti narozené roku 2008 a později Ski ALPIN CARD zcela zdarma (při koupi každého čtyř či vícedenního skipasu pro dospělou osobu). Jde o skvělou možnost využít velikonočního volna a dopřát si s rodinou poslední lyžování na konci sezóny. Dáme vám tipy na střediska v rámci Ski ALPIN CARD a řekneme vám, proč vyrazit na lyže právě tam.

Kaprun - Zell am See

Láká vás lyžování na ledovci? Vyrazte do Kaprunu s fantastickými lanovkami v rámci projektu 3K Kaprun-Kitzsteinhorn-K-onnection. Z centra Kaprunu se nyní dostanete lanovkou až na ledovec, kde vás i v dubnu čekají perfektní lyžařské podmínky. V Kaprunu si přijdou na své i starší děti díky široké škále polyžařské zábavy. Je libo vyzkoušet bruslení na jezeře, vyhlídkový let, tandemový paragliding, snowrafting a snowtubing, noční sáňkování, sněžnice nebo třeba přenocovat v iglú? A v jakých hotelech se vám bude líbit?

Skicircus - Saalbach - Leogang - Fieberbrunn

Ani v oblasti Skicircus - Saalbach - Leogang - Fieberbrunn se s rodinou nebudete nudit. Snowtubingovou dráhu v ceně skipasu, 5 sáňkařských drah včetně dvou osvětlených, bruslařskou dráhu a další možnosti zábavy ocení každé dítě.

Ostatní rakouská střediska s dětskými skipasy zdarma

Kromě Ski amadé a Ski ALPIN CARD mohou rodiny s dětmi vyrazit do Rakouska za výhodným lyžováním do dalších zimních středisek. Jaká vám doporučujeme a proč?

Raurisertal

  • Bezplatný skipas pro všechny děti narozené roku 2008 a později od 23. 3. do 7. 4. 2024 v doprovodu rodiče se stejným skipasem (minimálně 3 dny)
  • Rauris rájem rodin s dětmi a začátečníků
  • Křišťálově čistý vzduch, voda a výhledy na nejvyšší rakouskou horu Grossglockner
  • Klidné a přehledné terény
  • Oblíbený funpark Nuggetpark, vynikající dětský park atd.
  • Mnoho hotelů pro rodiny s dětmi zdarma

Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental

  • Skipas pro děti do 15 let (narozené v r. 2008 a mladší) zdarma od 8. 12. do 22. 12. 2023 a od 16. 3. do 1. 4. 2024 při koupi každého tří nebo vícedenního skipasu pro dospělou osobu
  • Dětský park „Čarodějná země“ v Söllu (celkově v oblasti 4 dětské parky)
  • 3 dlouhé osvětlené a uměle vysněžované sáňkařské dráhy
  • Trasy pro pěší turistiku, kluziště, krytý bazén, unikátní iglú vesnička
  • Široká nabídka ubytování

Dachstein West

  • Skipas zdarma v rámci „Active Family“ pro děti narozené roku 2008 či později od 9. 3. do 1. 4. 2024 při koupi každého pěti nebo vícedenního skipasu pro dospělou osobu
  • Několik skiareálů zaměřených na nejmenší návštěvníky
  • Centrum zábavy na sněhu v údolí u lanovky Hornspitz Express v Russbachu pro malé i velké s lyžařskou školou, 2 dětskými parky, slalomovou dráhou či měřeným sjezdovým úsekem
  • Snadná dostupnost z ČR
  • Pestrá škála hotelů nejen pro rodiny s dětmi

Ski Juwel - Alpbachtal / Wildschönau

  • Od 16. 3. 2024 do konce sezóny (7. 4. 2024) velikonoční akce - děti do 15 let (narozené v roce 2008 a mladší) lyžují v doprovodu rodičů zdarma (platí pro skipas s platností alespoň 3 dny zakoupený na místě)
  • 109 km sjezdových tratí různých obtížností s převahou sjezdovek pro méně a středně náročné lyžaře či rodiny s dětmi
  • Výběr ubytovacích zařízení s dětmi zdarma 

 

 

Bad Kleinkirchheim

Bad Kleinkirchheim nabízí atraktivní akci na skipasy ve spolupráci s vybranými ubytovacími zařízeními. V rámci akce Family 1 € mají děti do nedovršených 12 let v termínu od 6. 1. do 8. 3. 2024 v doprovodu dospělého s 6denním skipasem BKK/St. Oswald skipas jen za 1 € na den.

Skipasy v rámci této akce nelze zakoupit v Kč prostřednictvím naší CK, ale jsou zajišťovány přímo ubytovatelem. Jakých ubytovacích kapacit se akce týká?

Skipasy v Rakousku pro děti zdarma téměř po celou sezónu

Sportberg Goldeck

Pokud si přes nás zakoupíte lyžařský zájezd do střediska Sportberg Goldeck přes naši CK, dáme vašim dětem do nedovršených 15 let (v doprovodu rodičů) skipas zcela zdarma (pobyty od 8. 1. do 1. 4. 2024). Doporučujeme vám tato ubytovací zařízení:

Oba ubytování navíc nabízí od 13. 1. do 16. 3. pro děti do nedovršených 14 let v doprovodu rodičů skipas zcela zdarma.

Kaunertaler Gletscher

Tyrolské středisko Kaunertaler Gletscher poskytuje po celou sezónu bezplatné skipasy pro děti narozené v roce 2015 a mladší v doprovodu jednoho z rodičů zdarma. Středisko je ideální pro rodiny s dětmi - těšit se můžete na dětský svět v blízkosti horské restaurace Weißsee (mj. hřiště s horolezeckou stěnou, houpačka, trampolína). Skipas zdarma platí navíc i ve středisku Fendels s velkým Kidsparkem.

Vyberte si ideální zájezd pro vás

Stubaital

Také děti mladší 10 let v doprovodu alespoň jedné dospělé osoby mají po celou sezónu zdarma lyžování na ledovci Stubaier Gletscher. Stubaital je do počtu kilometrů sjezdovek největším rakouským ledovcovým lyžařským areálem a jeho dětský park „BIG Family Ski-Camp“ nejmenším lyžařům spolehlivě vykouzlí úsměv na tváři. Celé rodině se bude líbit ve funparku „BIG Family Slopestyle“. Neváhejte a rezervujte si ubytování:

Kreischberg - Murau a Lachtal

Výrazně prorodinně orientovaná jsou také střediska Kreischberg - Murau a Lachtal se společným skipasem. Na okrajích sezóny (od 8. 12. do 23. 12. 2023 a od 18. 3. do 1. 4. 2024) mají skipas zdarma děti až do věku 15 let (narozené roku 2008 a později).

Weisseegletscherwelt

Pokud se ubytujete v Berghotelu Rudolfshütte ve středisku Weisseegletscherwelt, získáte pro vaše 2 děti do nedovršených 12 let skipas zcela zdarma.

Skipasy pro děti zdarma v Německu

Máme pro vás tip na německé lyžařské středisko, které poskytuje dětem skipas zdarma po celou zimní sezónu 2024.

Berchtesgaden

Pokud si u nás koupíte lyžařský zájezd do německého Berchtesgadenu, dáme vám pro děti do nedovršených 13 let skipas zdarma - po celou sezónu.

Hotel ideální pro rodiny s dětmi

Bude se vám líbit

×

Abychom Vám mohli spravovat Vaše oblíbené zájezdy je nutné se registrovat a nebo přihlásit

Nebo se můžete zaregistrovat Zapomněli jste přihlašovací údaje?